Gazonaanleg

Containerverhuur te Tessenderlo

Bij JK Service begrijpen we dat een afvalstrategie cruciaal is voor het succes van uw (tuin)project. Met onze verschillende maten containers, variërend van kleine tot grote containers, kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Of u nu een kleine opruiming heeft of een groot bouwproject aan het uitvoeren bent, wij hebben de juiste container voor u.

Onze containerverhuurdiensten zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar. Wij zorgen voor de levering en ophaling van de container op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Daarnaast nemen we de verwerking en recycling van het afval ook voor onze rekening, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bij ons kunnen zowel particulieren, aannemers en bedrijven 7 dagen op 7 terecht voor het huren van containers (van 8 tot 30m³).

Wij hebben containers voor steenpuin, beton, grond, hout, groenafval,…

Wij plaatsen GEEN containers voor het afvoeren van gemengd/restafval!

Diensten

Verschillende containerformaten

Wij bieden een assortiment containers in verschillende formaten (van 8 tot 30m³), zodat u de perfecte container kunt kiezen die past bij de omvang en het type afval van uw project.

Flexibele huurperiodes

Wij begrijpen dat de duur van een project kan variëren. Daarom bieden wij flexibele huurperiodes die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een kortlopend project of een langdurige inzet, wij hebben de oplossing voor u.

Snelle levering en ophaling

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom zorgen wij voor een snelle levering van de gehuurde containers op uw locatie. Het plaatsen en ledigen van de container gebeurt steeds in samenspraak met de klant.
U kunt vertrouwen op onze efficiënte dienstverlening.

Waarom JK Service? 

Betrouwbaarheid

Wij bieden betrouwbare containerverhuurdiensten te Tessenderlo met een focus op tijdige levering en ophaling.

Variëteit

Met verschillende containerformaten hebben we de juiste container voor elk type afval en project.

Flexibiliteit

Onze huurperiodes zijn flexibel, zodat u de container zo lang kunt huren als nodig is voor uw project.

Milieubewustzijn

We streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijke afvalverwerking.